Contact

Over deze website

De website nieuwsuitcastricum.nl is begin 2022 ontstaan uit de gelijknamige gratis e-mailnieuwsbrief die ik, journalist en Castricummer Rens Blom, sinds eind 2020 elke zondag stuur naar inmiddels ruim 1100 lezers. Om het nieuws sneller te kunnen brengen aan een grotere groep lezers, ben ik deze website begonnen. De nieuwsbrief verschijnt nog steeds als een belangrijke aanvulling op deze website.

Wil je elke zondag een gratis e-mail ontvangen met alleen écht nieuws uit Castricum? Meld je hieronder aan.

100% onafhankelijk

Deze website is 100% gratis en 100% onafhankelijk. Die keiharde garantie kan ik geven omdat deze website niet mijn baan is, maar een uit de hand gelopen hobby naast mijn fulltime werk als freelance journalist.

Alleen nieuws, minder reclames

Ik ben de e-mailnieuwsbrief en vervolgens deze website begonnen uit onvrede over de onderwerpkeuze en inhoudelijke kwaliteit van de huis-aan-huisbladen. Die doen hun best, maar moeten het – met alle respect – vooral hebben van ingezonden berichten en reclames. Met deze website wil ik je alleen écht nieuws en zo min mogelijk reclames brengen. Daar kun jij als lokale lezer bij helpen.

Heb je een vraag, nieuwstip of voorstel voor een commerciële samenwerking? Ik hoor graag van je via onderstaand contactformulier en beantwoord iedere e-mail zo snel mogelijk.


Stuur een e-mail