PvdA en Lokaal Vitaal starten campagne voor gemeenteraadsverkiezingen

pvda campagne castricum
Links lijsttrekker Jose Smits. Foto: aangeleverd

De PvdA en Lokaal Vitaal starten allebei met hun campagne in Castricum in aanloop naar de gemeenteraadsverkiezingen op 16 mei.

PvdA vraagt aandacht voor sociale huur

De PvdA sloeg deze week als verkiezingsstunt een piketpaaltje in de grond bij de locatie waar 48 sociale huurwoningen gebouwd gaan worden. De partij doet dit om aandacht te vragen voor één van haar standpunten: 40 procent van de nieuwbouwprojecten uit betaalbare woningen te laten bestaan.

Het verkiezingsprogramma van de PvdA telt 17 pagina’s. Je kunt hier de Word-versie downloaden. Deze website kom binnenkort met een samenvatting voor zwevende kiezers. De nieuwe lijsttrekker Jose Smits geeft desgevraagd aan nieuwsuitcastricum aan de ambitie te hebben om 2 van de 25 raadszetels te veroveren. De PvdA heeft er nu 1.

Lokaal Vitaal voert campagne als elftal

Ook Lokaal Vitaal liet deze week van zich horen in het kader van de verkiezingen. De partij kwam bij deze website op de koffie om zijn verkiezingsprogramma te overhandigen, dat hier als pdf van 12 pagina’s te downloaden is. Ook van dit verkiezingsprogramma publiceert deze website binnenkort met een samenvatting.

Lijsttrekker Roel Beems, de tweede van rechts op bovenstaande foto, mikt op minimaal 6 raadszetels voor zijn partij. Lokaal Vitaal is vorig jaar ontstaan uit een fusie tussen CKenG en GDB. De partijen hebben samen momenteel 5 zetels.

Wil je elke zondag een gratis e-mail ontvangen met alleen écht nieuws uit Castricum? Meld je hieronder aan.

Total
0
Shares
Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Related Posts