Geef je mening over de toekomst van de Maranathakerk

Maranathakerk toekomst
De Maranathakerk in Castricum. Foto: Rens Blom/nieuwsuitcastricum.nl

De Maranathakerk is vorig jaar door de Protestantse gemeenschap verkocht aan de gemeente, die er sindsdien een Supreme College huisvest voor middelbare scholieren. In 2024 kan het gebouw van eigenaar verwisselen en daarom is de gemeente benieuwd hoe jij de toekomst van de Maranathakerk voor je ziet.

Er zijn al wat ideeën. Corso zou er wel een bioscoop willen huisvesten, bijvoorbeeld. Diverse belangenverenigingen pleiten voor een hospice – er zijn overigens ook wensen voor een hospice in Limmen. Er gaan ook stemmen op om de oude kerk te slopen en er appartementen te bouwen.

Toekomst Maranathakerk

Via deze gemeentewebsite kun je tot en met 6 april je mening geven over de invulling van de Maranathakerk. De gemeenteraad gaat de reacties bestuderen maar zal zich pas later serieus buigen over de toekomstplannen met het karakteristieke pand.

Elke zondagochtend een overzicht van écht lokaal nieuws in je e-mail? Meld je gratis aan voor de nieuwsbrief. Let erop dat je de stappen volgt en de bevestiging in je e-mail afrondt.

Total
0
Shares
Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Related Posts