De Duintuin start in de winkel van de gestopte groenteboer Wesley

duintuin winkel castricum
Groenten van de Duintuin. Foto: aangeleverd

De sociale onderneming Duintuin start een eigen winkel in de burgemeester Mooijstraat in Castricum. Duintuin verkoopt onbespoten, zelf geteelde groenten en fruit. Het pand dat Duintuin nu verbouwt, was jarenlang het thuis van groenteboer Wesley.

Wesley stopte in juli 2023 abrupt, naar eigen zeggen door te hoge kosten en een personeelstekort. Het pand bleef leegstaan, maar ondergaat sinds vorige week een verbouwing. De ramen zijn afgeplakt met karton. Een logo verwijst naar Duintuin, dat op vragen van nieuwsuitcastricum.nl bevestigt een winkel te starten in het pand. Er komt dus weer een groenteboer in de Burgemeester Mooijstraat.

Duintuin winkel in Castricum

Duintuin is een sociale onderneming die onbespoten groenten, kruiden en fruit teelt voor regionale verkoop. De verkoop gebeurt onder andere via boerderijwinkels, bezorgservice en markten. Op vrijdag staat Duintuin bijvoorbeeld op het Balatonfüredplein in Castricum. Nu maakt de onderneming zich op voor de volgende stap: het openen van een winkel in het dorpshart van Castricum.

De opening van de winkel staat gepland voor dinsdag 30 januari, meldt een woordvoerder van Duin aan deze website. Binnenkort volgt meer informatie.

Wil je elke zondag een gratis e-mail ontvangen met alleen écht nieuws uit Castricum? Meld je hieronder aan.

Total
0
Shares
Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Related Posts