Groentewinkel Wesley in Castricum per direct gestopt: ‘te hoge kosten en personeelstekort’

wesley groentewinkel castricum
Afbeelding: Wesley’s meals

Groentewinkel Wesley in Castricum heeft onverwachts definitief de deuren gesloten. Volgens de eigenaar zijn te hoge kosten en een personeelstekort de reden. Een maand geleden veranderde Wesley zijn focus nog door te stoppen met de verkoop van verse groenten en fruit en vol in te zetten op zelfgemaakte maaltijden en belegde broodjes.

Dat vernieuwde concept heeft het één kalendermaand volgehouden, van 31 mei tot eind juni. Op 4 juli spotte nieuwsuitcastricum.nl een A4-brief op de winkelruiten met de volgende tekst: ‘Lieve allemaal, helaas moeten wij jullie mededelen dat Wesley’s meals per direct de deuren zal moeten sluiten. Er is keihard gewerkt om met het nieuwe concept er een succes van te maken alleen heeft dit door alle te hoge kosten en personeelstekort niet mogen baten. Via deze weg willen wij ook iedereen die ons altijd is blijven steunen bedanken voor alle mooie jaren, en zullen jullie nooit vergeten. Hartelijke groet Wesley’s meals.’

Groentewinkel Wesley Castricum gestopt

Wesley maakte op 21 mei voor het laatst op sociale media reclame voor de verse maaltijden en belegde broodjes. In de weken en maanden ervoor plaatste de winkel vergelijkbare reclames, aangevuld met oproepen voor nieuw personeel. Die oproepen hebben dus onvoldoende effect gehad.

Nu groentewinkel Wesley in Castricum gestopt is, staat er weer een pand leeg in de Burgemeester Mooijstraat. Het pand rechts naast Wesley staat al maanden leeg. In dit pand zat voorheen speciaalbierwinkel De Bierhut. Ook deze winkel is gestopt door te hoge kosten en een tekort aan personeel.

Wil je elke zondag een gratis e-mail ontvangen met alleen écht nieuws uit Castricum? Meld je hieronder aan.

Total
0
Shares
Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Related Posts