Deen Castricum stopt, ook in Akersloot en Limmen

Deen Castricum stopt

Supermarktketen Deen maakt bekend dat het uit financiële overwegingen al zijn tachtig vestigingen verkoopt aan Albert Heijn, DekaMarkt en Vomar. Daarom stopt Deen ook in Castricum, Akersloot en Limmen.

De overname moet nog goedgekeurd worden. Dat gebeurt naar verwachting in de tweede helft van het jaar. De partijen geven aan dat alle winkelmedewerkers hun baan behouden, maar vierhonderd andere medewerkers moeten wel vertrekken. Dat schrijft het Noordhollands Dagblad.

Deen Castricum stopt en wordt DekaMarkt

Castricum heeft een Deen in de Torenstraat. Ervan uitgaande dat de mededingingsautoriteit akkoord gaat met de overname, wordt deze Deen-vestiging een DekaMarkt. Dat bevestigt Deen in antwoord op vragen van nieuwsuitcastricum.nl. De keuze is logisch omdat Castricum al een Vomar en Albert Heijn heeft. Limmen ziet de Deen ook veranderen in een DekaMarkt. De Deen in Akersloot wordt een Albert Heijn.

Castricummers zijn teleurgesteld

Het stoppen van de Deen-formule maakte deze week heel wat los in de Facebook-groep Je bent Castricummer Als. De meeste mensen die reageerden, vinden het jammer en staan op dit moment niet enthousiast tegenover een DekaMarkt.

Wil je elke zondag een gratis e-mail ontvangen met alleen écht nieuws uit Castricum? Meld je hieronder aan.

Total
0
Shares
Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Related Posts