Waarom de nieuwbouw van de Deining maanden vertraging oploopt

Deining nieuwbouw vertraging
Zo komt het nieuwe pand eruit te zien. Afbeelding via de Deining

De nieuwbouw van de Deining-strandtent loopt flinke vertraging op. Het plan was om in januari, februari en maart te bouwen en de nieuwe horecagelegenheid in april te openen. Dat staat ook op de website. Eigenaar Richard Groot heeft zijn personeel deze week echter laten weten dat de nieuwbouw pas 1 november start. Deze website heeft inzage gehad in de mededeling.

Deining nieuwbouw vertraging

Groot wacht nog steeds (inmiddels zeven maanden) op de benodigde vergunning van de omgevingsdienst en mag pas bouwen als die vergunning binnen is.

Alternatief plan voor de zomer

In zijn bericht aan het personeel schrijft Groot dat hij daarom een alternatief plan heeft voor dit zomerseizoen. Het oude restaurant van Deining gaat samenwerken met Sports at Sea en er komt een vernieuwde strandbar om eten en drinken af te halen. De Groot verwacht de benodigde vergunning in november wél binnen te hebben.

Elke zondagochtend een overzicht van écht lokaal nieuws in je e-mail? Meld je gratis aan voor de nieuwsbrief. Let erop dat je de stappen volgt en de bevestiging in je e-mail afrondt.

Total
0
Shares
Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Related Posts