Cafetaria Tinus stopt en maakt plaats voor ‘t Hoekje

Cafetaria Tinus Castricum

Cafetaria Tinus aan de Dorpsstraat in Castricum stopt na 2,5 jaar. Dat heeft onder andere te maken met een aflopend huurcontract en stijgende prijzen, vertelt eigenaar Martin Korsman aan nieuwsuitcastricum.nl.

Tinus stopt

Tinus stopt om plaats te maken voor cafetaria ‘t Hoekje, dat 1 september opent. Voor Korsman is het tijd voor een nieuwe uitdaging, meldt hij op Facebook. In een toelichting aan deze website zegt hij dat het huurcontract afloopt en dat hij niet met vijf jaar wilde verlengen. ‘Zeker gezien de stijgende prijzen voor de inkoop en huur. En personeel vinden is nog altijd een uitdaging en zal niet beter worden. Dat te samen heeft mij ertoe gebracht om ermee te stoppen en de zaak te verkopen.’

Nieuw cafetaria

Korsman kon de inventaris en goodwill verkopen, het pand zelf niet. Dat huurde hij namelijk, inclusief de bovenwoning. Cafetaria ‘t Hoekje neemt de huur over. Meer details over het nieuwe cafetaria zijn deze website nog niet bekend.

Tinus haalde in december 2022 het nieuws door te starten als DHL-punt, maar stopte hier een paar maanden later alweer mee omdat ‘de stroom pakketten te gek werd‘. Voor Tinus zat Restaria Castricum – ook relatief kort – in het pand.

Wil je elke zondag een gratis e-mail ontvangen met alleen écht nieuws uit Castricum? Meld je hieronder aan.

Total
0
Shares
1 comment
  1. F, tinus was een topsnackbar. Veel keuze, hoge kwaliteit en vlak naast het horecaplein waar het het hardst nodig is om de bodem op peil te houden.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Related Posts