Leegstaand ABN Amro-kantoor wordt Forte Kinderopvang

Forte kinderopvang Dorpsstraat Castricum
Een impressie van hoe het pand eruit komt te zien. Afbeelding: Forte Kinderopvang

Het leegstaande kantoorpand aan de Dorpsstraat 76 in Castricum waar voorheen ABN Amro in gevestigd was, wordt een Forte Kinderopvang. Het bedrijf gaat er een nieuw kinderdagverblijf in openen met ruimte voor 46 kinderen.

Dat meldt Forte Kinderopvang op zijn website. De binnen- en buitenkant van het pand worden de komende maanden verbouwd, net als de achtertuin. De opening van kinderopvang ‘Het Strandhuis’ staat gepland voor ‘na de zomer’. Op bovenstaande afbeelding zie je een impressie van hoe de buitenkant eruit komt te zien.

Parkeren

Bij het pand horen een af te sluiten tuin en vijftien parkeerplaatsen. Volgens de Funda Business-advertentie is dat ‘royaal parkeren’, waar Forte Kinderopvang het aantal parkeerplaatsen ‘beperkt’ noemt en ouders vraagt straks zoveel mogelijk per fiets of lopend te komen.

Kantoor stond al tijden te huur

Het voormalige ABN Amro-pand stond al tijden te huur voor 67 duizend euro per jaar. In september schreef nieuwsuitcastricum.nl over een crowdfundingsactie van Kindcentrum Fluitenkruid, dat 45 duizend euro ophaalde om te verhuizen van De Vrije School naar het ABN Amro-kantoor.

Wil je elke zondag een gratis e-mail ontvangen met alleen écht nieuws uit Castricum? Meld je hieronder aan.

Total
0
Shares
Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Related Posts