Woningbouw Limmer Linten overwint bodemprocedure

Woningen Kapelweg Limmen
Foto: Ekaterina Bolovtisova, Pexels

De bodemprocedure tegen de bouw van dertig woningen aan de Kapelweg in Limmen is gewonnen door de gemeente. Een groep omwonenden had de bodemprocedure aangespannen omdat zij vrezen dat de nieuwbouw Limmer Linten tot een gevaarlijke verkeerssituatie gaat leiden.

Nu de Raad van State groen licht gegeven heeft voor de woningbouw, kan de gemeente door met de omgevingsvergunning. Als die rond is, kan de bouw starten. De gemeente zegt dat aanpassingen aan de verkeerssituatie voldoende zijn om de veiligheid te (blijven) waarborgen. Daar hebben niet alle Limmenezen vertrouwen in.

Reactie wethouder

Verantwoordelijk wethouder Paul Slettenhaar probeert de inwoners gerust te stellen. ‘Dit is goed nieuws voor wie een woning zoekt in Limmen. Daarbij houden we uiteraard ook oog voor de belangen van omwonenden en heeft verkeer onze aandacht. Er staan verschillende reconstructies op stapel in Limmen en bewoners kunnen meedenken over de lokale knelpunten en oplossingsrichtingen om de doorstroming en verkeersveiligheid te verbeteren’.

Meer informatie over de nieuw te bouwen woningen aan de Kapelweg in Limmen lees je op de projectwebsite. De kavels zijn al verkocht.

Wil je elke zondag een gratis e-mail ontvangen met alleen écht nieuws uit Castricum? Meld je hieronder aan.

Total
0
Shares
Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Related Posts