Hoorne Vastgoed trekt bezwaar tegen bouw Eerste Kwartier in

Eerste Kwartier Castricum
Een impressie van Eerste Kwartier. Afbeelding via de projectontwikkelaar.

Een interessante ontwikkeling rondom de aanstaande bouw van het appartementencomplex Eerste Kwartier bij Geesterduin. Hoorne Vastgoed heeft zijn bezwaar tegen de bouw van Eerste Kwartier ingetrokken. Dat meldt verkoopmakelaar Hopman vrijdagmiddag in een e-mail aan geïnteresseerden (waar deze auteur ook bij hoort).

Hopman schrijft de draai van Hoorne Vastgoed toe aan ‘een goed team van advocaten’ en nieuwsberichten van lokale en regionale media. Vorige week zondag publiceerde deze website als eerste een interview met de directeur van Hoorne Vastgoed en andere betrokken partijen over de reden van het bezwaar en verwachte vertraging van zes maanden.

Verkoop Eerste Kwartier start na oktober

Hopman verwacht nu het bezwaar van tafel is, eind oktober de verkooptekeningen en omschrijvingen van het complex en de individuele appartementen gereed te hebben. De verkoop van de 24 appartementen start daarna. Op welke manier wordt binnenkort bekendgemaakt. Het aantal geïnteresseerden in Eerste Kwartier is vorige week de 600 gepasseerd. Dat vertelde de makelaar destijds in gesprek met deze website.

Nu Hoorne Vastgoed zijn bezwaar tegen Eerste Kwartier heeft ingetrokken, krijgen de honderden geïnteresseerden sneller te horen hoe duur de appartementen worden. Daar wil de verkoopmakelaar namelijk nog geen uitspraken over doen.

Hoorne Vastgoed wil 190 woningen realiseren

Over twee weken gaan Hopman en Wim van Vliet (de initiatiefnemer van Eerste Kwartier) om de tafel met de directeur van Hoorne Vastgoed om zijn voorgestelde nieuwbouwplannen aan te horen.

Wil je elke zondag een gratis e-mail ontvangen met alleen écht nieuws uit Castricum? Meld je hieronder aan.

Total
0
Shares
Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Related Posts